دریافت کارت آزمون

کلیه دانشجویان می توانند از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ جهت اخذ کارت ورود به جلسه آزمون و مشاهده تاریخ آزمونها به سامانه هم آوا مراجعه نمایند.

👈توجه: جهت اخذ کارت آزمون و همچنین شرکت در امتحانات لازم است نسبت به تسویه بدهی خود در سامانه اقدام نمایید.

👈توجه: حتما قبل از شروع آزمونها نسبت به تطبیق دروس خود (کلیه دروس انتخاب واحد شده این ترم به استثنای دروس آزمونهای متمرکز،دروس عملی،کارگاهی و آزمایشگاهی، کارورزی و کاربینی و پروژه)در کارت آزمون و سامانه آزمونها اقدام نمایید و در صورت وجود مغایرت، مشکل را تا قبل از شروع آزمونها از طریق پیام واتساپ به شماره ۰۹۳۸۳۷۰۷۷۶۱ اطلاع دهید.

👈توجه: جهت ورود به سامانه آزمونها می توانید از طریق پنل آزمون( درقسمت داشبورد) سامانه امجد به آدرس lms.jde.ir اقدام نمایید.

👈توجه: کلیه کارتهای آزمون پرینت شده قبل از تاریخ اعلامی فاقد اعتبار می باشند و مسئولیت مشکلات احتمالی بوجود آمده در این خصوص بر عهده دانشجو می باشد.