⛔ فوری
◀️ *مانور اجباری آزمون های متمرکز *

✅ دستورالعمل برگزاری آزمون متمرکز پایان نیمسال دوم تحصیلی ۴۰۰-۹۹ به صورت غیر حضوری( برخط)

◀️ اقدامات دانشجویان

✅ ۱- مراجعه به آدرس الکترونیکی http://examuast.ir برای ورود به سامانه آزمون در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ الی ۱۴۰۰/۰۴/۰۸ برگزاری مانور اجباری آزمون متمرکز

✅ ۲- بررسی و تایید مشخصات فردی و عناوین دروس آزمون متمرکز در سامانه آزمون ( احراز هویت)
توجه ۱: دانشجویان باید پس از ورود به سامانه آزمون ، با استفاده از نام کاربری ( کد ملی مندرج در سامانه هم آوا) ، وارد سامانه آزمون شده و نسبت به تایید اطلاعات فوق الذکر اقدام نمایند.
توجه۲: در صورت مغایرت در مشخصات فردی و عناوین دروس آزمون متمرکز ، دانشجویان می بایست مراتب را به مرکز آموزشی مربوط اعلام نمایند.

✅ ۳- ثبت شماره تلفن همراه فعال و در دسترس در سامانه آزمون

✅ ۴- ایجاد رمز عبور توسط دانشجو در سامانه آزمون
توجه ۱: پس از تایید مشخصات، رمز عبور توسط دانشجو در سامانه آزمون ایجاد می شود.
توجه ۲: رمز عبور ایجاد شده توسط دانشجو برای تمامی آزمونها یکسان است. لذا دانشجو ملزم به حفظ و نگهداری از رمز عبور تا پایان آزمونها است و مسئولیت ارائه رمز عبور به افراد دیگر مستقیما برعهده دانشجو خواهد بود.
توجه ۳: در صورت فراموشی رمز عبور، بازیابی آن از طریق سامانه امکان پذیر می باشد.

✅ ۵- لازم است دانشجویان در بازه زمانی « شروع تا پایان برگزاری مانور اجباری » نسبت به تایید مشخصات فردی و دروس مشمول آزمون متمرکز خود و همچنین ایجاد رمز عبور سامانه و پاسخگویی به سوالات نظر سنجی اقدام نمایند.
توجه: در صورت عدم تایید اطلاعات فوق ،بدیهی است امکان شرکت در آزمون میسر نخواهد بود.

✅ ۶- دانشجویان می‌توانند از رایانه شخصی ،لپ تاپ ،تبلت و گوشی هوشمند که امکان ورود به سامانه را داشته باشد استفاده کنند.
توجه : جهت جلوگیری از بروز مشکل ، بهتر است از مرورگرهای بروز شده کروم یا فایرفاکس استفاده شود.

✅ ۷- دانشجو نمی تواند به طور همزمان بیش از یک بار با رایانه یا مرورگرهای مختلف وارد سامانه شود.

✅ ۸- مسئولیت تدارک رایانه و اتصال به اینترنت در روز و ساعت برگزاری مانور و آزمون بر عهده شخص دانشجو می باشد.

✅ ۹- دانشجویان لازم است مطابق برنامه امتحانی خود رأس ساعت مقرر از طریق آدرس الکترونیکی مذکور و با استفاده از نام کاربری (کد ملی) و رمز عبور وارد سامانه آزمون شوند و پس از انتخاب درس ، سؤالات امتحانی خود را در مدت زمان تعیین شده پاسخ دهند.

❌عدم شرکت در مانور اجباری= محرومیت از آزمون متمرکز ❌

لطفا این اطلاعیه را در گروه های کلاسی خود نشر دهید.