اطلاعیه انتخاب واحد ترم تابستان

دانشجویان محترم توجه نمایید بازه زمانی انتخاب واحد ترم تابستان از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۲۲ لغایت پنج شنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۲۵ می باشد لذا دانشجویان می توانند جهت انتخاب واحد از تاریخ مذکور به سامانه هم آوا مراجعه نمایند.
لطفا به نکات زیر توجه نمایید:

۱- دروس مجاز در ترم تابستان شامل کارورزی۱ و کارورزی۲،دروس جبرانی،مهارتهای مشترک،کاربینی و پروژه،دروسی که دانشجو موفق به کسب نمره قبولی نشده و پیشنیاز سایر دروس می باشند،دروسی که دانشجو با اخذ آنها فارغ التحصیل می گردد.

۲- درس کارورزی ۱ پیشنیاز کارورزی ۲ می باشد و چنانچه دانشجو قبلا درس کارورزی۱ را نگذرانده است مجاز به اخذ کارورزی۲ در ترم تابستان نمی باشد.

۳- دروس عمومی و مهارت مشترک ارایه شده در ترم تابستان فاقد آزمون متمرکز می باشند و آزمون آنها توسط مرکز برگزار خواهد شد.

۴- چنانچه دروس مورد نظر دانشجو در مرکز ارائه نشده باشد می توانید در مهلت ۱۴۰۰/۴/۲۲ الی ۱۴۰۰/۴/۲۵ نسبت به ثبت درخواست مهمان در سامانه هم آوا اقدام نمایید.
توجه:جهت تایید درخواست مهمان لازم است پرینت درخواست خود را به آموزش تحویل دهید.

۵- تعداد واحد قابل اخذ در ترم تابستان مجموعاً ۶ واحد می باشد به استثنای دانشجویانی که مجموعا ۸واحد درسی جهت فارغ التحصیلی دارند که میتوانند تا سقف ۸واحد را در تابستان اخذ نمایند.