نسخه آزمایشی

🔺برخی نکات و قوانین مهم آموزشی

⬅️ حداقل واحدهای انتخابی مجاز توسط دانشجو ۱۲ واحد می باشد و تعداد واحد زیر سقف مجاز توسط سیستم حذف میگردد.(به استثنای دانشجویان ترم آخر)

⬅️ حداکثر واحد اخذ شده ترم ۲۰ واحد می باشد.(به استثنای دانشجویان ترم آخر و معدل الف)

⬅️ رعایت پیش نیاز دروس انتخابی الزامی می باشد.

⬅️ چنانچه دانشجویی در ترم اول موفق به گذراندن درس کاربینی نشده باشد حتما حتما باید در ترم بعد مجددا این درس را اخذ نماید.

⬅️ زمان انتخاب درس کارورزی ۱ بعد از ترم اول و زمان انتخاب درس کارورزی۲ بعد از ترم سوم است(اخذ زودتر از موعد این دو درس باعث حذف آموزشی آنها خواهد شد)

⬅️اخذ همزمان دو درس کارورزی ۱ و ۲ در ترم آخر امکان پذیر نمی باشد مگر در شرایط خاص و با مجوز شورای آموزشی مرکز.

⬅️ دانشجویانی که نیمسال۴۰۰۲مشروط شده اند.(معدل ترم آنها زیر ۱۲ می باشد) مجاز به انتخاب بیش از ۱۴ واحد نمی باشند.

⬅️ دانشجویان مقطع کارشناسی که درس “دانش خانواده “را در مقطع کاردانی اخذ ننموده اند الزاما باید این درس را در مقطع کارشناسی اخذ نمایند.

⬅️ دروس “انقلاب اسلامی ایران” و
” آشنایی بادفاع مقدس” در یک گروه قرار دارند و دانشجو باید فقط یکی از دروس مذکور را اخذ نماید.

⬅️ دانشجوی ترم آخر به دانشجویی گفته میشود که مجموعا ۲۴ واحد درسی باقیمانده داشته باشد.

⬅️ ⬅️ ⬅️ طبق بخشنامه دانشجو در هر ترم فقط مجاز به انتخاب یک درس از دروس گروه معارف میباشد(به استثنای دانشجویان ترم آخر)

🔴🔴 قبل از انتخاب واحد از دسترسی” گزینه نیم رخ تحصیلی ” را جستجو کرده و نیم رخ تحصیلی را به روز رسانی کنید.سپس انتخاب واحد خود را انجام دهید.

🔴🔴 پس از انتخاب واحد نهایتاً تا ۲ ساعت فرصت پرداخت شهریه وجود دارد در صورت عدم پرداخت، انتخاب واحد به صورت اتوماتیک توسط سیستم هم آوا حذف خواهد شد.

🔴🔴جهت پرداخت پس از انجام انتخاب واحد از همان صفحه انتخاب واحد گزینه ” نهایی کردن دروسی که ثبت موقت هستند ” را انتخاب نموده و پس از پرداخت با مراجعه به صفحه انتخاب واحد از درج علامت ✅ در ستون ” تایید ” اطمینان حاصل فرمایید.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *