مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اهواز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز > اخبار آموزشی > زمان ثبت‌نام، انتقال به سیستم آموزش و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) در مهرماه سال ۱۴۰۰

با سلام و احترام
با توجه به اعلام نتایج پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی در مهر ماه سال ۱۴۰۰ به اطلاع تمامی واحدهای استانی، موسسات، مراکز آموزش علمی کاربردی و پذیرفته‌شدگان می‌رساند، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از روز دو شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ نسبت به بارگذاری مدارک (به صورت غیرحضوری) در سامانه جامع آموزشی هم‌آوا اقدام و سپس در بازه مذکور با در دست داشتن مدارک زیر به مرکز آموزشی قبولی مراجعه نمایند.
۱-شش قطعه عکس پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۲- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن برای مطابقت.
۳- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن برای مطابقت.
۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یک برگ تصویر آن.
۵- اصل کاربرگ ۱۰۱ (گواهی اشتغال به کار) با امضاء و مهر بالاترین‌ مقام‌ مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار و برای شاغلین نیروهای مسلح ارایه حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از یگان مربوط برای پذیرفته‌شدگان در کدرشته محل‌هایی که مطابق ضوابط مندرج در دفترچه منحصراً پذیرش از شاغلین صورت پذیرفته است.
۶- اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تاییدیه معدل) برای فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.
۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را با توجه به بند ۳-۲ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید.
شایسته است مراکز آموزشی به نحوی برنامه‌ریزی نمایند تا ثبت‌نام، ثبت مغایرت (اعم از موثر و غیر موثر)، انتقال به سیستم آموزش و انتخاب واحد با رعایت ضوابط و مقررات و براساس بخشنامه ثبت‌نامی (که متعاقبا ارسال خواهد شد) برای تمامی پذیرفته‌شدگان در بازه فوق الذکر فراهم گردد. به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، تاکید می‌گردد انجام امور مرتبط با پذیرفته‌شدگان به صورت برنامه‌ریزی شده و به طرق مختلف (به تفکیک رشته، جنس، حروف الفبا و …) در طول روزهای متوالی صورت پذیرد و مسئولیت اطلاع‌رسانی درخصوص نحوه مراجعه ایشان به عهده مراکز آموزشی می‌باشد.
دفتر سنجش و آزمون دانشگاه