برخی نکات و قوانین مهم آموزشی

⬅️ حداقل واحدهای انتخابی مجاز توسط دانشجو ۱۲ واحد می باشد و تعداد واحد زیر سقف مجاز توسط سیستم حذف میگردد.(به استثنای دانشجویان ترم آخر)

⬅️ حداکثر واحد اخذ شده ترم در صورت عدم اخذ درس کارورزی ۱ و ۲ ،۲۰ واحد می باشد.(به استثنای دانشجویان ترم آخر و معدل الف)

⬅️ در صورت اخذ دروس کارورزی ۱ و ۲ حداکثر واحد قابل اخذ ۱۴ واحد می باشد.(به استثنای دانشجویان ترم آخر و معدل الف که سقف واحدهای انتخابی به ۱۸ واحد افزایش می یابد)

⬅️ رعایت پیش نیاز دروس انتخابی الزامی می باشد.

⬅️ دانشجویانی که نیمسال۹۹۲مشروط شده اند.(معدل ترم آنها زیر ۱۲ می باشد) مجاز به انتخاب بیش از ۱۴ واحد نمی باشند.

⬅️ دانشجویان مقطع کارشناسی که درس “دانش خانواده “را در مقطع کاردانی اخذ ننموده اند الزاما باید این درس را در مقطع کارشناسی اخذ نمایند.

⬅️ دروس “انقلاب اسلامی ایران” و
” آشنایی بادفاع مقدس” در یک گروه قرار دارند و دانشجو باید فقط یکی از دروس مذکور را اخذ نماید.

⬅️ دانشجوی ترم آخر به دانشجویی گفته میشود که بدون واحد کارورزی مجموعا ۲۴ واحد درسی و با واحد کارورزی مجموعا ۱۸ واحد درسی باقیمانده داشته باشد.

⬅️ ⬅️ ⬅️ طبق بخشنامه جدید دانشجو در هر ترم فقط مجاز به انتخاب یک درس از دروس گروه معارف میباشد(به استثنای دانشجویان ترم آخر)